He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

A bank (2001-es és mindenkinek ajánlott film!)

2017.10.13. 08:00 guma

Egy fiatal, zseniális matematikus, Jim Doyle a káoszelmélet révén képes előre jelezni az ausztrál tőzsde árfolyammozgásait. Ráadásul tűzközelben van, hiszen a dinamikusan fejlődő CentaBank alelnöke. Jim mind több és több pénzt akar, főnöke Simon pedig hatalmat, így hát szövetkeznek. A két pénzcsinálóhoz dőlnek a milliók, egészen addig, amíg az egyik károsult házaspár ügyvédet fogad és feljelenti a bankot. Ugyanakkor Jim gyanakodni kezd, hogy bankpénztáros szerelme, Michelle Simon beépített ügynöke.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr2812940309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

guma 2017.10.13. 09:55:51

remek film "napjainkról"! kell egy "habzsolóan" gátlástalan mentalitás, hogy mindenkinek elvegye az eszét a mértéktelen pénzszerzés.

nem akarok poén gyilkos lenni, ezért nem árulom el mit hagyj figyelmen kívül ennél a filmnél.

annál inkább figyelj a bank működésére, mert hasonló csodás egyenlettel fújtak fel már óriási buborékot és döntötték romba a pénzügyi világot.
süti beállítások módosítása