He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

STOP! Az aradi vértanúk emléknapja előtt magyarok likvidálásáról beszél egy hatalomhoz közel álló ember???

2017.10.06. 14:06 guma

Akkor most egy pillanatra álljunk meg: a hatalom közelében valaki magyar emberek likvidálásáról beszélt

Tarlós tanácsadója és a jobboldal egyik kedvenc összeesküvéselmélet-gyárosa nyugodtan értekezhetett az egyik házi tévében magyar polgárok fizikai kiiktatásáról.

„Most háború van. Ezek az emberek [a menekültekkel foglalkozó civilszervezetek tagjai] kollaboránsok, háborús bűnösök, hazaárulók, és így tovább. Ez egy egészen más fogalmi rendszer. Embercsempész a háborúban nem embercsempész, hanem egy olyan, gyakorlatilag szabotőr, akinek nincs jogállása. Magyarul ő szabadon likvidálható. Ugye ezt írja a háborús törvény: kémeket, szabotőröket nem viszünk bíróságra, hanem azonnal kiiktatjuk” – nyilatkozta Földi László a minap Mészáros Lőrinc tévéjében.

Ne bonyolítsuk túl, aki ilyeneket mond az egy pszichopata. Legalábbis, ez a két lehetőség közül az egyik. Mentálisan ép ember ugyanis nem hangoztat (nem is gondol) olyat, hogy magyar állampolgárokat szabad, sőt kívánatos statáriális módon, bírósági tárgyalás mellőzésével kivégezni egy nem létező háborúra hivatkozva. Önmagában már az is bomlott elmére vall, ha valaki a mai Magyarországon szó szerinti értelemben beszél háborúról, szabotőrökkel, kollaboránsokkal és hazaárulókkal, de mentálisan ép ember még akkor sem támogatná a statáriális kivégzéseket, ha valóban hadban állnánk, és igazi kollaboránsokról kellene dönteni.

E tekintetben nem az különbözteti meg az egyes országokat, hogy hadban állnak-e vagy nem, hanem az, hogy a nemzetközi emberi jogi egyezményeket betartó liberális demokráciának minősülnek-e vagy sem. Előbbiekben nem szokták szabadon likvidálni még a kollaboránsokat és a hazaáruló kémeket sem, mert ezekben az országokban a jog uralkodik, így nem ismernek olyan „fogalmi rendszert”, mely szerint valakinek „nincs jogállása”. Ha más nem, akkor hadifogoly.

Nézzünk egy közismert példát. Amerika az utóbbi évtizedekben részt vett egy-két háborúban, és nem ilyen habonyárpis félékben, amelyeket óriásplakátokon vívnak egy nyolcvanéves filantróppal szemben, hanem abban a bizonyos véres-lövöldözős-felrobbanós-belerokkanós-megmurdálós típusúban. Ennek ellenére az amerikai törvényeket ténylegesen megsértő, titkos dokumentumok tömegét kiszivárogtató, ha tetszik: hazaáruló Chelsea Manninget nem likvidálták szabadon a bírósági tárgyalás mellőzésével, hanem törvényes eljárásban ítélték el. És ez még semmi, azokat a jogvédőket sem likvidálták, akik megjelentek a terepen, és az amerikai hadsereg visszaéléseivel foglalkoztak.

Tehát az egyik lehetőség az, hogy a kommunista titkosszolgálat volt tisztje azért beszél lelkesen jogvédők (és embercsempészek) legyilkolásáról, mert közveszélyes őrült. Azt tudjuk, hogy minden társadalomban van 5-10 százalék pszichopata, az elnyomó rendszereknek pedig az a sajátossága, hogy ezt az 5-10 százalékot emeli pozícióba. A fenti nyilatkozat nem cáfolja ezt a tételt.

A másik lehetőség: nem bolond ő, csupán a munkáját végzi. Dezinformál, álhíreket terjeszt, fullba nyomja a háborús propagandát a szocializációjának megfelelő III/I-es fogalmi rendszerben, vigyázó szemeit a Nagy Mentor országára vetve, ahol a hatalom ellenségeit nem viszik bíróságra, hanem azonnal kiiktatják. Még békeidőben is.

Mivel ez itt a legvidámabb barakk, az Oktogont elfoglaló tüntető fiatalokat egyelőre nem lövetné tarkón, csak bebörtönözné.

A Magyarországon brutális őszt, Európában puskaropogást jósoló Földit nemrég nevezte ki a fideszes főpolgármester politikai tisztnek biztonságpolitikai tanácsadónak. Mindegy, hogy pszichopata vagy ügynök, csillagozzuk be a naptárban: Tarlós István tanácsadója Mészáros Lőrinc tévéjében 2017. szeptember 29-én arról beszélt, hogy magyar emberek egy csoportja szabadon likvidálható, azaz meglincselhető.

Ha esetleg úgy alakul, elő lehet majd venni ezt a nyilatkozatot is a háborús bűnösök tárgyalásán.

http://hvg.hu/itthon/20171006_Akkor_most_egy_pillanatra_alljunk_meg_a_hatalom_kozeleben_valaki_magyar_emberek_likvidalasarol_beszelt?s=hk

A kormánypropaganda egyik kedvenc szakértője szerint a menekülteket segítő civilek háborús bűnösök és hazaárulók

A "Mészáros Lőrinc" tulajdonában lévő Echo TV informátor című műsora az magyarországi iszlámról forgatott egy 23 perces anyagot, és érintenek migrációs ügyeket is. A műsorban megszólal Földi László a külföldi hírszerzést irányító Információs Hivatal volt műveleti igazgatója, aki az utóbbi években Nógrádi György és Georg Spöttle mellett a kormánypropaganda egyik kedvenc terror- illetve migrációügyi szakértője lett.

Földi most a Helsinki Bizottság, a Migration Aid, illetve általában a menekülteken segítő civilek ügyében segített a televízió nézőinek eligazodni.

Narráció: Földi László biztonságpolitikai szakértő szerint ezek a civil szervezetek nem egyszerűen csak kártékony munkát végeznek, hanem háborús bűnöket követnek el.

Földi LászlóMost háború van. Ezek az emberek kollaboránsok, háborús bűnösök, hazaárulók, és így tovább. Ez egy egészen más fogalmi rendszer. Embercsempész a háborúban nem embercsempész, hanem egy olyan, gyakorlatilag szabotőr, akinek nincs jogállása. Magyarul ő szabadon likvidálható. Ugye ezt írja a háborús törvény: kémeket, szabotőröket nem viszünk bíróságra, hanem azonnal kiiktatjuk.

https://444.hu/2017/10/05/a-kormanypropaganda-egyik-kedvenc-szakertoje-szerint-menekulteket-segito-civilek-haborus-bunosok-es-hazaarulok

12:46-tól:

Az Echo Tv-n keresztül üzent Orbán Viktornak egy muszlim imám. Informátor című műsorunk a magyar iszlám közösségekről készített riportot, amelyben több vallási vezetőt is szerettek volna megszólaltatni. Bordás József interjú helyett ezt válaszolta csatornánknak, idézem: "A régi idők már elmúltak. Egyre jobban megy nekünk. Iszlámellenes propagandájuk kontraproduktív. Ellenségeskedésük ingyen reklám az iszlámnak. Lassan Orbán Viktor fog a mecsetbe jönni és kifejteni véleményét az iszlámmal kapcsolatban, és bocsánatot kérni, amit az Echo Tv fog közvetíteni".

(via Átlátszó)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr3012933805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása