He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Rogán, Rezesova után M. Rihárd érdekében is "intézkedett"?

2017.08.22. 11:00 guma

Elegem van. Rettenetesen bűzlik már minden a kopaszok által védett államban. Beteszem emlékeztetőül a TV ostrom filmet amit a köztévé letiltott és a beazonosítható törvényszegők sem kaptak a ma már alkotmánybírónőtől  komoly büntetést... Amiért idetesze annak az az oka, hogy a rendőrség és a bíróság akkor sem védte meg a köztársaság egyik közszolgálati ágát.

Azóta a kopaszok mindenhol nyernek, intézkedhetnek, legyen az liget vagy választási iroda. Na de, hogy kábítószer hatása alatt halálos balesetet okozó, jogosítvány nélküli egyén utazgathat, sétálgathat az már az igazságszolgáltatás csődje, hiszen festék dobáló embert rabosítanak és előzetesbe helyeznek Na ez már engem a politikailag kézi vezérelt rendőrség, bíróság szolgalelkű parancs teljesítésre emlékeztetnek.

M. Richárd kokainozott, mielőtt jogosítvány nélkül több halálos áldozattal járó balesetet okozott a Dózsa György úton

A Budai Központi Kerületi Bíróság közölte, hogy ma elrendelte M. Richárd házi őrizetét. A férfi – aki őrizetbe vétele előtt nem sokkal még a Seychelle-szigeteken nyaralt a barátnőjével – szabadon távozhatott a bíróságról, nem került előzetes letartóztatásba. M. Richárd (j) távozik a Budai Központi Kerületi Bíróság Fõ utcai épületéből 2017. augusztus 21-én.Fotó: Mohai Balázs/MTI/MTVA

A Fővárosi Törvényszék közölte: M. Richárd megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy májusban érvényes jogosítvány nélkül vezetett Mercedesével a XIII. kerületi Dózsa György úton, a külső forgalmi sávban, jóval túllépve a megengedett sebességet. A Kassák Lajos utcai kereszteződésnél összeütközött a Dózsa György úton, a Tüzér utca irányából érkező, a kereszteződésnél balra kanyarodó, a belső forgalmi sávban szabályosan közlekedő, Citröennel. Ettől a két autó felsodródott az út jobb oldalára, ahol a trolimegállóban elütöttek 3 várakozót.

A Citröen két utasa meghalt, a sofőrje és egy várakozó súlyos, további két ember pedig könnyebb sérüléseket szenvedett. A Fővárosi Törvényszék közleménye szerint a baleset utáni vizsgálat megállapítása, hogy M. Richárd az eset előtt kokaint fogyasztott.

Így M. Richárd halálos közúti baleset gondolatlan okozásának vétségét és kábítószer fogyasztásával elkövetett kábítószer-birtoklást követhetett el.

A Fővárosi Főügyészség bűnismétlés veszélyére hivatkozva indítványozta is M. előzetes letartóztatásának elrendelését, a bírósági ülésen a gyanúsított meghatalmazott védője viszont elsődlegesen védence szabadlábra helyezését, másodlagosan enyhébb kényszerintézkedést kért. Végül csak házi őrizetről döntöttek (nem jogerősen), így fogalmaznak erről:

„A bíróság a kényszerintézkedés különös okának vizsgálata során megállapította a rendelkezésre álló adatok alapján, hogy a gyanúsított a gyanú szerinti bűncselekmények elkövetésével a vele szemben részben szintén közlekedési bűncselekmény elkövetése miatt folyamatban lévő büntetőeljárás hatálya alatt vált gyanúsíthatóvá. E körülmény, továbbá a gyanúsított életvitelére vonatkozó nyomozati adatok, illetve a gyanú szerinti bűncselekmény jellege együttesen megalapozzák a terhelt esetében a bűnismétlés veszélyét, mely különös veszély a bíróság álláspontja szerint házi őrizet elrendelésével kiküszöbölhető, figyelemmel a terhelt meg nem cáfolt lakhatási és megélhetési lehetőségeire, valamint a gyanú szerinti bűncselekmény jellegére.”

M. Richárdról annyit érdemes még tudni, hogy ő viszi ma a belvárosi pizzériát, aminek az előző tulaját szervezett bűnözők üldözték el Magyarországról, illetve hogy az ő embere bukkant fel Rogán Antal csepeli konzultációs fórumán. És persze még azt is, hogy M. Richárd a kecskeméti maffiaper egyik vádlottja volt, az eljárás végén, 2007-ben jogerősen hosszú börtönbüntetésre ítélték.  (via Index)

https://444.hu/2017/08/21/kokainozott-a-baleset-elott-m-richard-aki-jogositvany-nelkul-okozott-tobb-halalos-aldozattal-jaro-balesetet-a-dozsa-gyorgy-uton

 

Ostrom alatt from Ádám Csillag on Vimeo.

Rogán Antalnak lehet egy útja M. Richárd házához

M. Richárd májusban jogosítvány nélkül, nagy sebességgel közlekedett a fővárosban a Dózsa György úton, ahol autójával összeütközött egy másik járművel. A balesetben a másik autóban ketten meghaltak, miután pedig az autó a közeli buszmegállóban várakozók közé sodródott, többen megsérültek. M. Richárd ezután még három hónapon keresztül szabadlábon járt-kelt, az egzotikus Seychelles-szigetekre is elmehetett nyaralni, majd a rendőrség a hétvégén őrizetbe vette, a bíróság viszont hétfőn szabadlábra bocsátotta, és a házi őrizetét rendelte el.

Néhány évet ugorjunk vissza az időben. Miután a több halálos áldozattal járó baleset okozójának házi őrizetét rendelte el a bíróság, Rogán Antal fideszes politikus a feltételezett elkövető házához ment, és videós üzenetben tiltakozott a szerinte elfogadhatatlan döntés ellen.

Rogán Rezešová házához ment tiltakozni

A frakcióvezető videón kéri a törvények szigorítását. Felháborítja, hogy luxuskörülmények várnak a nőre.Tovább

Rogán Antal azt mondta, hogy ki kell vizsgálni a házi őrizet indokoltságát, és ha kell, a törvények szigorításával meg kell előzni, hogy „még egyszer ilyen felháborító eset″ előforduljon. 

Mindez 2013 decemberében történt, Eva Rezešová, a szlovák milliomosnő esetében. Most pedig "még egyszer előfordult ilyen felháborító eset". A Bors szerint amúgy Rezešovát ugyanaz az ügyvéd, Novák Péter védte, mint aki most M. Richárdnál is elintézte a házi őrizetet.

Hétfőn este emailben megkérdeztük Rogán Antal minisztert, hogy az újra előfordult "felháborító" eset miatt nem tervezi-e, hogy a gyanúsított házához megy demonstrálni, és hogy elfogadhatónak tartja-e a házi őrizetet. Reggel újra levelet küldtünk, és telefonon is érdeklődtünk, választ ígértek. Már csak azért is merülhet fel Rogán Antal esetében a kérdés, mert a minisztert az egyik tavaszi fórumán olyan emberek védték, akiket a rendőrség súlyos bűncselekményekkel gyanúsított, megfigyelt, és közös vállalkozásuk volt M. Richárddal.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda végül nem az Indexnek válaszolt, Rogán Antal propagandaminiszter álláspontját nem sokkal kedden 11 óra után egy levélben, egy linkben juttatta el hozzánk. A link az Origóra mutatott: innen tudni, hogy Rogán szerint nem ugyanaz a két eset: Rezešová ugyanis Szlovákiába szeretett volna hazajutni, „így kikerült volna a magyar igazságszolgáltatás hatásköréből és a szökés esélye is valós veszély volt. Most ebben szerinte más a helyzet – olvasható a kiadványban.

Rogán álláspontja szerint azonban ez nem indokolja a bíróság döntését, és szerinte a hatóságnak fellebbeznie kell. Az azonban nem derül ki, hogy ezúttal is odamegy-e a gyanúsított házához demonstrálni, mennyire elfogadhatatlannak tartja a döntést.

http://index.hu/belfold/2017/08/22/rogan_m_richard_baleset_hazi_orizet_rezesova/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr712771654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása