He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Ebben az országban disznók, tehenek, lovak többet érdemelnek mint az emberek, akiknek se Balaton, se bérlakás de még közklotyó sem jár!

2017.08.19. 06:38 guma

Fotó: Pályi Zsófia [origo]

Közbe hatszáztizenkilenc eurót keres másodpercenként állami segítséggel Mészáros Lőrinc, Vajna nem csak kaszinó milliárdokat kap, de az állami bankok közpénzéből segítik vásárlásait adózni pedig itthon sajnos,nem"tud".. Csoda, ha állampolgárainkra egyre kevesebb jut a számtalan adó ellenére, bár térkőből és betonból fa és fú helyett mindenhova jut.

Miért irigykedik a disznóira Csányi Sándor?

Orbán Viktor a szomszédba járt át tejért, Csányi Sándor azonban maga fejte a tehenet - derült ki az ultramodern Csányi-tehenészet keddi megnyitóján. A telepen a szarvasmarhák zenét hallgatnak, Ángyán József zsíros ajánlatot kapott, de az ország leggazdagabb embere azt is elárulta, milyen nyári kalandokba kellett keverednie ahhoz, hogy saját disznóit irigyelje.

http://www.origo.hu/itthon/20121010-riport-a-bonafarm-csipotelki-teheneszetenek-megnyitojarol.html

Csányi Sándor és Orbán Viktor az ünnepségen fotó:

Orbán nem vállalkozott a fejésre, de a büszke Csányiékat jól megdicsérte

Az elmúlt 25 év legtehetségesebb üzletembereként emlegette Orbán Viktor Csányi Sándort, akinek tehenészetét kedden avatta fel. A miniszterelnök bejárta a patikatisztaságú telepet, elismerően nyilatkozott a Csányi-család erőfeszítéseiről, de hiába unszolta a hvg.hu, fejésre nem vállalkozott. Az idősebb Csányi keble dagadt a büszkeségtől, majd megfeddte a nagy húsimportőrök listáját kiszivárogtató Ángyán Józsefet. Riport a csípőtelki üzemavatóról.

http://hvg.hu/itthon/20121009_Orban_Csanyi_Bonafarm_teheneszet_riport

Nem volt nála pénz, nem engedték vécézni az idős asszonyt

A nő csak a buszpályaudvaron vette észre, hogy otthon hagyta a pénztárcáját; miközben hívta a természet.

Harminc kilométerről utazott egy idős asszony Debrecenbe, hogy kiváltsa férje gyógyszereit. Ám az utazás felénél észrevette, hogy otthon felejtette a pénztárcáját – számolt be a Haon.hu.

„Az idegességtől görcsölni kezdett a gyomrom, ettől pedig sürgős dolgom lett egy mellékhelyiségben”

– írta a lapnak az asszony. A buszpályaudvaron azonban fizetős volt a vécé, az ott dolgozó férfi pedig pénz nélkül nem engedte be az idős nőt. Azt mondta, ha megtenné, a főnöke kirúgná.

Hiába kérte a nő, hogy írja fel a telefonszámát vagy az igazolványának a számát, és ha nem jelentkezik, jelentse fel, a férfi nem engedett. Végül a másik oldalon lévő sörözőbe szaladt be az asszony, ahol aztán sikerrel járt.

„Ha egy gyerekkel kéredzkedett volna egy anyuka, ugyanezt tette volna?” – tette fel a kérdés az idős asszony, aki szerint a vécében dolgozó férfi emberségből rosszul vizsgázott.

http://www.nlcafe.hu/egeszseg/20170818/nyilvanos-vece-debrecen-idos-no-penztarca/

Betonszarkofágot épít Mészáros Lőrinc az ország egyik legszebb kirándulóvölgyéhez

Olvasónk küldött fotókat arról a Szilvásváradnál zajló építkezésről, melyről az Index is írt pénteken. A fotókon jól látni, hogy az ország egyik legkedveltebb kirándulóhelyénél, a Szalajka-völgy bejáratánál kezdtek el felhúzni egy óriási betonmonstrumot.

Mint a lap cikke is írja, ide kerül majd az Állami Ménesgazdaság, azaz egy lovarda meg egy hatezer férőhelyes lovas stadion. Az építkezést Mészáros Lőrinc cége, a Mészáros és Mészáros Kft. végezheti, az Euro Campus Kft-vel közösen. Az eredeti tervek 4,6 milliárd forintról szóltak, de aztán ahogy az lenni szokott az ilyen megbízásoknál, felcsúsztak 6,2 milliárd forintra.

Az eddig megjelent fotók alapján nem csak a túlárazás lehet gondot, hanem hogy sikerült egy háromfalú betonmonstrumot lerakni egy gyönyörű erdős völgy elejére.

Ez az a lovasstadion, amit korábban kritizált Bozsik József, a lovasszövetség azóta menesztett kapitánya. Bozsik nem értette, hogy miért kell egy hatezer férőhelyes stadiont egy nehezen megközelíthető kis településre vinni, szerinte jobb helyen lett volna Kecskeméten. Természetesen érkezett érdemi reakció a felvetésre a kormány részéről, Czerván György, a Földművelésügyi Minisztérium államtitkára akkor rendesen leszidta Bozsikot, majd elvették tőle a kapitányi posztot és az utánpótlásnevelést is.

https://444.hu/2017/08/18/betonszarkofagot-epit-meszaros-lorinc-az-egyik-legszebb-kirandulovolgyehez

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr1712759782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása