He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Valóban megtörténhet ekkora szabadrablás?

2017.08.03. 15:45 guma

Így meg pláne bitang drágának tűnik a vizes vb szuperhídja - videó

A napokban adták át a világ leghosszabb, majd' fél kilométer hosszú függőhídját a svájci Alpokban. Két hegyet köt össze több száz méter magasan, és pont feleannyiba került, mint az a 27 méteres gyalogos- és kerékpároshíd, amit a vizes vb-re építettek a Rákos-patak fölé. Megkérdeztük a főpolgármester-helyettest, vajon mi lehet az aránytalanság oka. (innen)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr3212717442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

habakuk000 2017.08.06. 13:43:18

Persze, hogy a magyar a drágább, amikor olyan komoly alapozási munkákat kell végezni az itteni üledékes talajon, amelyet ráadásul meg kell védeni a Merkel&Shulz nagykoalíció által évente kétszer ránk zúdított árvíznek álcázott jeges illetve zöld migránshordáktól is.

A svájciaknak könnyű, az Alpok mészköve, dolomitja, kristályos kőzetei megfelelő alapokat képeznek, csak ki kellett feszíteni két drótot s kész is a híd.

Korábban hasonló kérdés-felelet játék történt a magyar horvát autópályák viszonylatában is, itt hasonlóan az a töméntelen homok döntötte el a kérdést, amit össze-vissza kellett hurcolászni az Alföldön a stabil alap érdekében.

Jó példa az alagút. Hegyekben minden hülye tud alagutat hajtani, de próbálnák meg hegy nélkül!
Erre csak az istenáldotta magyar virtus képes.
süti beállítások módosítása