He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

A héten történt: Sukoró, Lázár, letelepedési kötvény, stb, videókon is ... - hátha nem láttad

2017.06.12. 05:31 guma

3, illetve 2,5 évre küldik börtönbe a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő volt vezérigazgatóját és értékesítési vezetőjét a sukorói telekcsere miatt. Tátrai Miklós és Császy Zsolt így együtt az Egyenesen nézőinek beszél először és könnyen lehet, hogy utoljára a mai ítéletről.

........................................................

Heti Napló Sváby Andrással

Lázár nem emlékszik erre?:  “Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen. Abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét sem kell szégyellni. Az ember gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér, én azt gondolom. Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem” – Lázár János, 2011.03.18., Hódmezővásárhely közgyűlése

A 2445 választásra jogosult csanádpalotai közül 1414 vett részt a választáson, 1406 adott le érvényes szavazatot:

  • Nyergesné Kovács Erzsébetet 609-en támogatták,
  • Debreczeni István 532 voksot kapott. (vastagbőr)

#Pajkaszeg

 ......................................................................

Rossz példaként említették a magyar letelepedésikötvény-programot egy nemzetközi konferencián. A program most szünetel, de a Fidesz állítólag folytatni szeretné, miközben arról beszél, hogy megszüntetné. Vendégünk volt Varga-Damm Andrea ügyvéd.

......................................................

A műsorban szó lesz egyebek között az Európát ért újabb terrortámadásról, az igazságos választási rendszer utáni vágyról és arról is, hogy Vona Gábor betiltaná a Budapest Pride-ot. Újra komoly viták várhatók, tartsanak velünk. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr5412586659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása