He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Lerohanják az országot ősszel a közpénzen tartott kamú pártok, civilek, kopaszok?

2017.05.28. 16:58 guma

Ez nem vicc? Hergelik a népet, közben minden pénz kórházak, iskolák, szociális ellátás, közszolgák  helyett a párt közeli propaganda munkások vagy a párt pénztárnokok zsebéhez vándorol? Most csak a múlt heti hírek terméséből szemezgetem. De azért arra választ várok, hogyan lehetséges a "kiképzőközpontok" zavartalan működése? Vagy miért nem tudtak visszaszerezni a milliókból amit a 2014-es kamúpártoknál eltűnt? Törvényes a közpénz millióival milliárdjaival kormánypropagandát levezényelni, elszámolások nélkül?

Fotó: Botos Tamás/444

Kövér László sem tudta megvédeni Mészáros Lőrinc meggazdagodását

részlet:

Szerda este Kövér László maratoni hosszúságú lakossági fórumot tartott Budatétényben. A téma Brüsszel megállítása, Soros György, a bevándorlás és még néhány kapcsolódó szakterület volt. Meglepően sok szó volt a 444-ről is, ezzel külön cikkben foglalkozunk.

......... Egy másik kérdező arra volt kíváncsi, hogy lesz-e már békemenet. Amire Kövér László azt válaszolta, hogy célszerű lenne, és lehet, lesz is majd rá alkalom. Ez a helyszínen hallgatva eléggé igennek tűnt. 

https://444.hu/2017/05/25/kover-laszlo-sem-tudta-megvedeni-meszaros-lorinc-meggazdagodasat

------------------------------------------------------------------------------------------

Rogán Csepelen, egy lakossági fórumon:

„Vannak Magyarországon kiképzőközpontok, ahol már embereket készítenek elő (…) , olyan aktivistákat, akiknek a polgári engedetlenség szervezése lesz a feladata ősszel. Új jelenség következik, ha nem működnek a tüntetések, majd el fognak foglalni közintézményeket, bankokat, aminek kifejezetten az a célja, hogy valamilyen rendőrségi attakot provokáljanak ki.”

-----------------------------------------------

Az ombudsman vizsgálatot indított a Parlament előtt tüntetőkkel szemben fellépő civil ruhás rendőrök ügye miatt

A Párbeszéd adott ki közleményt arról, hogy kérésükre ombudsmani vizsgálat indult a CEU tüntetésen történt rendőri fellépés miatt. 

A párt áprilisban kezdeményezett ombudsmani vizsgálatot, miután a CEU mellett kiálló Kossuth téri tüntetésen a rendőrség láthatóan jogsértő módon lépett fel, amikor a tüntetőket azonosító nélküli, polgári ruhás rendőrök lefogták és lökdösték. Dr. Székely László levelében arról tájékoztatta a pártot, hogy az ügyben vizsgálatot indított.

A párt közleménye szerint a tüntetésen készült, az ATV által rögzített felvételeken egyértelműen látszik, hogy egy civil ruhás különítmény dulakodott a rendőr sorfal előtt a tömeggel, majd a televíziós kamerákat látva a vezetőjük jelzésére elhagyták a helyszínt. Egyiküket a rendőrsorfal mögé engedték be a rendőrök. A BRFK később közleményben elismerte, hogy a tettlegességet alkalmazó civilek a "polgári ruhás rendőri állomány" tagjai voltak.

A Párbeszéd közleménye szerint jogállamban békés gyülekezésnél ilyen eset nem fordulhat elő. A rendőrségnek egyrészről nem lett volna szabad erőszakosan fellépnie, másrészről kötelessége lett volna megvédeni az alapjogaikat gyakorló polgárokat az erőszaktól.

Ráadásul a rendőrségről szóló törvény szerint a rendőrt vagy az egyenruháján elhelyezett azonosító jelvény vagy a szolgálati igazolványa és azonosító jelvénye igazolja. A civil ruhás rendőrökön nem volt azonosító. (MTI)

----------------------------------------------------------------------------

Kövér László parlamenti őrsége gránátvetőket is rendszeresíthet

Pisztolyok, géppisztolyok, gépkarabélyok, sörétes puskák, gránátvetők lesznek az Országgyűlési Őrségnél. Ostromra készülnek?

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr5012546337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása