He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Egy rakomány whiskey (1965)

2016.07.30. 08:01 guma

A denveri bányászok megszomjaztak a nagy munkában, nem csoda, ha úgy várják a következő whiskey-szállítmányt, mint a messiást. A több hordónyi értékes nedű már úton van, és hogy biztosan célba is érjen, fegyelmezett katonák vigyáznak rá Thadeus Gearhardt hadnagy vezetésével. Hiába a fegyveres őrség, hiába a díszkiséret, a kísértés így is túl nagy ahhoz, hogy mindenki képes legyen ellenállni neki. Gearhard és emberei kénytelenek szembeszállni néhány marcona útonállóval, egy csapat vad sziú harcossal, és ha mindez még nem lenne elég, egy gigantikus homokvihar is nehezíti útjukat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr648847886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása