He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Ma bezár a montreáli felnőtt játszótér

2016.01.31. 10:15 guma

mlib11.jpg

Milyen lehet egy felnőtteknek szóló játszótér? Nos, mi bevalljuk, hogy nekünk azonnal Playboy nyuszikat kergető férfiak, majd különböző kütyükkel szórakozó srácok és lányok jelentek meg a lelki szemeink előtt, de amit a kanadai Montrealban felnőtteknek szóló játszótér címén létrehoztak, az nem ilyen. Ott ugyanis "csak" arról van szó, hogy 30 olyan libikókát állítottak fel a Place Des Festivals-on (egy nyilvános városi fesztiválon), amik használat közben világítanak és zenélnek is. A 30 fény- és hangjátékról gondoskodó hintát Impulse néven emlegetik a helyiek, akik nagyon élvezik, hogy újra gyerekek lehetnek egy kis időre ennek az egyszerű, de nagyszerű ötletnek köszönhetően.

Nézd meg képen és videón is, hogy működik az Impulse, amit 2016. január 31-ig lehet megnézni és kipróbálni Montrealban.

mlib13.jpg

mlib10.jpg

mlib12.jpg

Forrás: Dose.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr418337232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása