He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

A legegyszerűbb nyaraló vagy játszóház

2015.08.27. 08:02 guma

rusticway_07

Dan Pauly épít vendég nyaralók, játszóházak, kerti fészerben, és a szaunák összes tűnő tökéletesen alkalmas egy elvarázsolt erdőben. A kis, aszimmetrikus épületek hosszú ferde tető, görbe kémény, és bájos első ablakot beépített virágláda. Minden kabin által tervezett Pauly és a társaság a rusztikus út épül regenerált fa, minden egyes darab felújított hogy tükrözze a természetes viharvert állapotban.

Pauly famegmunkáló nyúlik vissza négy generáció, vissza a 1800-as, amikor a családja az Egyesült Államokba emigrált, és épített több csűr Minnesota (amelyek közül néhány még ma is áll). Ez a történelem beágyazódik Pauly elragadtatása újrahasznosított fából. "Ahogy feltárni egy régi pajta, vagy fészer," Pauly azt mondja: "Tisztában vagyok azzal, hogy ez lehet ugyanaz fűrészáru, hogy dédapám használt több mint 100 évvel ezelőtt. Úgy gondolom, hogy tisztelet a kézművesek és craftswomen a múlt, és a fa, ezért használják, hogy a különbség az egyes új darab hozok létre. "
rusticway_14

rusticway_11

rusticway_08

rusticway_01

rusticway_10

rusticway_05

You can see more of Pauly’s cabins on The Rustic Way’s Facebook page. (via Twisted Sifter)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr517687604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása