He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Így táncol Orbán

2015.08.25. 06:09 guma

Így bulizott Orbán Viktor Mándoki zenéjére!

Budapest – Szokatlanul laza estét csapott Orbán Viktor (52) feleségével, Lévai Anikóval.

A miniszterelnök Mándoki László, alias Leslie Mandoki koncertjén bulizott a Várkert Bazárban. A nyolcvanas években Németországban befutott zenész a Man Doki Soulmatesszel, így számos külföldi sztárral lépett fel a szabadtéri koncerten, és ekkor vette észre olvasó-riporterünk a politikust és feleségét egy kis társasággal.

– Nagyon meglepődtem, amikor a tömegben kiszúrtam Orbán Viktort és nejét. Megpróbáltam a közelébe férkőzni, és miután ez sikerült, azonnal kaptam a telefonomat, és levideóztam őket – mesélte János (50), akinek a felvételért jár a 10 ezer forint.

– A kormányfő látszólag nagyon oldott volt, élvezte a zenét. Táncolt, és gyakran a felesége fülébe énekelt, aki szintén jól mulatott.

A Blikk kereste Orbán Viktort, de mivel hétfőn kormányülés volt, nem sikerült telefonvégre kapnunk. Megtudtuk azonban, hogy a miniszterelnök annyira élvezte a több mint négyórás koncertet, hogy elejétől a végéig meghallgatta az előadókat. Úgy tűnt, hogy a fellépők közül aznap este Charlie nyerte el legjobban a tetszését, János (50) felvétele is a Jég dupla whiskyvel című szám alatt készült.

Mándoki pazar koncertet varázsolt a Várkert Bazárba
Fo­tó: MTI/Koszticsák Szilárd


Orbán ritkán jár amúgy könnyűzenei koncertekre. Korábban lapunknak elmondta: egyik kedvenc együttese a Creedence Clearwater Revival, kedvenc nótája pedig az Eaglestől a Hotel California.

tovább: http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/igy-bulizott-orban-viktor-mandoki-zenejere-video-2392273

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr607732266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása