He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Az éhségsztrájkrú'..... (18!!!)

2012.09.12. 12:58 neccharisnyás útonálló (törölt)

Hogy ha már politizálunk kedves feleim.

Ugyebár van ez a fiatalnak már korántsem nevezhető ember, aki néhány társával egyetemben egy szép őszi napon sátrát az ország színe javának gyülekező helye elé felveré, és ama hajdanvolt szüfrazsettek kedvelt eszközéhöz nyúlva, programját a falatok önnönmagától való megvonásával hirdeté. Na, ez a bejegyzés nem róla fog szólni.

Szóljon eme írás azon honatyáinkról - bár jobb szeretném, ha inkább nekik, és minden naiv halandónak okulás végett-, akik hűen a témához, a kérdéses határozatot éjtszakai gyűlés keretében vitatják. Éccaka gyűlék ugyé az éji vad, és ama Bándy Kata nevezetű kishölgy -itt jegyzem meg, ő csak a sokadik volt a sorban, megszámlálhatatlan eset történik nap, mint nap- tragikus sorsa óta tudjuk, nőnemű egyednek a sötétség beálltával az uccán helye nincs!

Tessen csak a négy fal között maradni. Csak a rossz hírű némberek korzóznak a város utcáin, a tisztes, jó nevelést kapott női hölgy otthon van, fürdeti a gyerekeit, vacsorát vagy épp ágyat készít urának. Otthon, a négy fal között.... biztonságban. Ahol időnként történhetnek vele apró háztartási balesetek. Például ilyenek:

Tudvalevőleg, ama nevezett éjszakai vitanapon ilyen, és ehhez hasonló érvek hangzottak el honatyáink szájából. Történetesen, tessék csak gyereket szülni, és akkor az urad megmarad nyugodt, higgadt embernek, ahelyett, hogy örjöngő dúvadként törné le a derekadat.

Ó, nem, szó sincs arról, hogy neheztelnék az ellenkező nemre. És tény, valóban, döbbenetesen nagy számú naiv nőnemű egyed rohangál kies világunkban. Viszont attól még a tények tények maradnak. Miszerint ott tart eme ország, hogy még kedves honatyáink sem tartják fontosnak, hogy megszavazzanak egy olyan javaslatot, ami esetleg mankót jelentene azoknak, akik ki szeretnének lépni ebből az ördögi körből, emberfeletti erővel vállalva azt, hogy még a tulajdon környezetük sem vállal velük közösséget, és támogatás helyett csak eltaszítja őket.

Aki nem hiszi, tegyen egy látogatást Kalocsa kies városába, és miután kellően felpakolt a méltán hírös pirospaprikából, ugyan nézzen már be ama fegyházba, és tudakozódjon, körülbelül hány elítélt tölti ott büntetését azért, mert elege lévén a terrorból, a környezete nyilvánvaló színleléséből, súlyosan bántalmazta, rosszabb esetben halálos sérülést okozott az őt ki tudja mióta kínzó élettársnak. Ez lenne a jövő?

Ugye és akkor még mindig nem foglalkoztunk a lelki deficittel. Mert vannak, igenis vannak olyanok, akik képesek nemet mondani, ellenállni, kilépni, kimenekülni abból a pokolból. Cserébe az életük végéig hurcolt sebekért, a társadalom elutasításáért, és a mindig fennálló eshetőségért, hogy ismét ebbe a helyzetbe kerülhetnek. Talán önhibájukból, amiért annyira vágynak a szeretetre, de legfőképpen azért, mert nem egy indulatait kezelni képtelen egyed  létezik a világban, hanem rengeteg. Táblát pedig nem hordanak a nyakukban.

Kik maradtak ki?

A gyerekek, akik ilyen környezetben nőnek fel, gyakran maguk is áldozatává válva a dolognak. Ez egy külön posztot érdemel, mert legalább ennyire összetett.

És... a férfiak. Ugyanis nemcsak nők szerepelnek a listán. Megszámlálhatatlan eset van, amikor történetesen pont a gyengébbik nem az agresszor, és a férfi az elszenvedő.

Mindezekért az emberekért ki fog hatalmas médiafelhajtás közepette éhségsztrájkolni? Kérdem én, egyedül, a halk kis hangommal. Kétségtelenül megérdemelnék.

Forrás: video from youtube

szöveg: saját

És ne legyünk már szerkesztőként képmutatóak, köszönöm.

7 komment

Címkék: politika magyarország férfiak lélek nők

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr404772403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miről van itt nagybasz0 2012.09.13. 11:51:23

Ez a kérdés is szent tehénnek számít... Gondolom majd a halálbüntetés visszaállítása és az eutanázia bevezetése mellé teszik majd be egy csomagba, hogy a zemberek is ércsék... :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.09.13. 14:27:46

@miről van itt nagybasz0:
Jaj, ne! Még egy 3-kérdéses népszavazás és menten a falnak megyek. Mert ugye így, meg listán mindent be lehet szuszakolni, amikre az emberek önmagában általában nemet mondanának.

Így is azon agonizálok, vajh legközelebb menjek-é szavazni. No nem a regisztráció rettent vissza -bár azoktól alapjáraton a hajam tépem- csak már odáig jutottam, hogy nincs kire. De ha nem megyek, akkor utána jogosan hánytorgatják fel, és magamat is joggal kínzom, hogy ni, lehet jobb lenne most a helyzet, ha elmegyek, és betolok egy X-et amoda, így most ő lenne az ekeszarvánál és nem emez. Mert elvileg ugye öngondoskodunk. És bármennyire is látjuk, hogy egyre kevesebb értelme, azért még a demokráciát gyakorolni kell. Ha nincs igény, beszüntetik. Azt meg már megérték nálam okosabbak. Én lehetőség szerint nem kérnék belőle. A híre bőven elég.

miről van itt nagybasz0 2012.09.13. 17:09:44

@neccharisnyás útonálló: Errefelé sohasem volt demokrácia... és nagyon valószínű, hogy még egy jó darabig nem is lesz... bár ezt a liberális majomkodást sokan keverik vele...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.09.13. 17:24:40

@miről van itt nagybasz0:
Ugyan kérem! A demokráciát már azok a hótkóros, olivaolajban fetrengő mamlasz görögök sem úgy találták fel, hogy na most akkor innentől az lesz, ami mindenkinek jó lesz, mert a nép kinyilvánítja igényeit. Kőkemény véleménydiktatúra. Birkanyájasították a népet. A pásztor osztogatta a zsetont. A barik bólogattak. A feketébbeket vagy amelyik mert önállóan gondolkodni, a tömeg letaposta, elüldözte felnégyelte. Túlerő ugyebár. De mindenki nagyon boldog volt, mert kívülről úgy nézett ki, hogy az istenadta nép akarata szerint történik minden. A pásztor meg ugye addig sulykolta beléjük - a már említett zsetonról nem is beszélve- míg önnön maguk is elhitték. Pedig valójában csak hajigálták a kavicsokat a pénzeszsák által előirányzott urnába. Zseni volt ez a Periklész, én mondom!

Marcellusca 2012.09.14. 15:00:42

Örülök, hogy életjelet teccet adni, Kisnaccsád!

Bár, a téma nem felemelő. De, sajnos, létezik és aktuális. (Mint mindig.) :(((

"Miszerint ott tart eme ország, hogy még kedves honatyáink sem tartják fontosnak, ... " - És honanyáinkról ne is beszéljünk!
Ha jól tudom, egyetlen fityiszes, kdnp-s nő sem volt bent a teremben. :(

vastagbor.blog.hu/2012/09/13/botranyos_vita_a_csaladi_eroszak_buntethetosegerol

A poszt végén lévő vidijó meg mindent elmond, mennyire érdekli őket (honanyákat), mit szeretnének az emberek.

Nesze, neked, konzultáció! :P :((((

guma 2012.09.15. 07:43:46

@neccharisnyás útonálló: asszonyállatok!
ehhhh!
a megnevezés mindent elmond, így hát nem kérdéses a helyük és szerepük... :(((((

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.09.16. 21:01:22

@Marcellusca:
Élek még. Tenyészek, mint a dudva. :)

A témáért tényleg bocs, de meghallottam, és úgy felgyűltek bennem dolgok, úgy éreztem, közzé kell tennem. Kreatív indulatlevezetés - mert így is lehet. ,)
A honanyai szerecsenmosdatásról utólag hallottam. Kb. kerestem is azonnal a vödröt, amit ilyen gyomorforgató eseteknél szoktam vacsoramaradékkal megtölteni.
süti beállítások módosítása