He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Bagoly mondja...

2012.03.11. 14:49 Ayuamarca

Fiala János a Rádio Q-ban interjút készített Lázár János fideszes frakcióvezetővel, íme az interjú részlet:

Fiala János: – Ott tartunk tehát, hogy bankok…

Lázár János: – Egy-egy bank-konglomerátum születéséről az elmúlt húsz évben, hogy hogy jött létre egy magyarnak tűnő nagy bank, annak a vezetője milyen hatást gyakorol a magyar gazdaságra, a magyar társadalomra, a magyar politikára. Polip módjára hogyan hálózza be az országot, erről kellene beszélni.

Fiala: – Most éppen arról a Csányi Sándorról beszélünk, aki először tett gesztust az önkormányzatoknak a tartozásaik átütemezése kapcsán? Róla beszélünk?

Lázár: – Biztatom az újságírókat, hogy vizsgálják meg, kiről is beszélünk, hogy vannak-e valódi gazdasági hatalmak ebben az országban. Ezt javasoltam volna Mong Attilának is, ha beszélhettem volna vele, de nem tehettem meg. […] Az a borzasztó, tudod, hogy akik diktálni próbálnak az üzlet világából, a bankok világából, a telekommunikáció világából, a gazdasági csoportok világából, azokat senki nem választotta meg, maximum a részvényesek vagy a tulajdonosok. És azoknak diktálnak, akik mögött elvileg társadalmi legitimáció van, és ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy ellenzéki vagy kormánypárti valaki. […] Nekem az a véleményem, hogy a gazdasági csoportoknak az ország érdekeit kellene szolgálni, és nem a politikai csoportoknak kellene a gazdasági csoportok érdekeit szolgálni.

Mondja ezt az a Lázár, aki a dohány-kiskereskedelem újraszabályozásáról szóló törvényjavaslatot beadta, amely tervezetet - egyes források szerint - a Continental Dohányipari Zrt. vezetője, Sánta János írt meg. Aki egyébként VÉLETLENÜL jó barátságban van Lázárral. Ehhez azért kell némi vastagbőr arctájékon.

 

6 komment

Címkék: politika magyarország pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr794309617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

guma 2012.03.11. 16:27:55

nem csak megírta, de ha jól emlékszem az ő gépéről ment Brüsszelbe, mielőtt tárgyalta volna az ogy...

de ugye tudod, ez nem az aminek látszik - csak baráti segítség mert talán elromlott a lézer gépe :))))

Ayuamarca 2012.03.11. 16:30:26

Mondjuk az apjával kapcsolatban nem vagyok benne biztos, hogy igaz a hír, de betettem. Nem találtam semmi forrás sem Lázár György gyerekeiről, sem Lázár János szüleiről. Talán ez sem véletlen.

guma 2012.03.11. 16:41:13

@Ayuamarca: ez az oldal senkinél se tud érdekelni - kinek a fia, borja hidegen hagy...

úgy is meg így is kiderül ha valaki paraszt vagy úriember.
persze sokat számít mit kap és hoz otthonról, de azt miként alkalmazza mindent elmond arról, hogy tud-e ember lenni vagy csak látszatra az.

Horizont 2012.03.11. 16:58:00

@Ayuamarca: Nem ő az apja. Gondolod ha az a Lázár lett volna az apja nem harsogták volna a világgá?
Lázár György 1924-ben született.
Itt ír a saját szüleiről:
www.origo.hu/itthon/20110411-lazar-janos-vagyona.html
Amúgy Lázár (ez a mai) a fiatal politikai generációjának az a fajtája aki a legrosszabb típus!

Ayuamarca 2012.03.11. 22:25:58

@Horizont: igen, 51 évesen kellett volna összehoznia a kölyköt, ráadásul hogyan került volna Hódmezővásárhelyre... Leszedem, mielőtt valami hülye balhét csinál belőle.

Ayuamarca 2012.03.11. 22:30:14

@guma: az biztos, hogy a legrosszabb, de politikusnak nem annyira nevezném, maffiózónak sokkal inkább. Engem érdekel ki honnan jött, szerintem a világunkat csak úgy érthetjük meg, ha tisztában vagyunk a múltunkkal.
süti beállítások módosítása