He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Szánalom a köbön

2012.03.02. 23:46 Ayuamarca

Az Index cikke szerint a mozgalom adományait kezelő két személyt Torsa Mátyást és Fölkel Róbertet adóellenőrzésre hívta be a NAV. Torsa Mátyás szerint "feltűnő volt, hogy a NAV két munkatársának kérdései a demonstrációk szervezési ügyeire irányultak. A NAV szerinte arra kíváncsi, hogy ki kezeli az EMS Youtube-csatornáját, ki készítette a kampányvideókat és mennyiért, hogyan működik a szervezet, ki és mennyit keres a tüntetéseken. Torsa beszámolója szerint a NAV-osok elmondták, hogy felsőbb utasításra végzik az ellenőrzést, azt is közölték hogy az ellenőrzés időzítése célzatos.
A tüntetésekhez adott adományok 2011-ben érkeztek be Fölkel és Torsa bankszámláira, a tavalyi évről szóló adóbevallás benyújtási határideje azonban május, így azt a NAV még nem vizsgálja. A beszélgetésen Torsa Mátyás szerint ugyanakkor a NAV munkatársai felajánlották: "hogy ne legyen baj, segítenek összerakni a bevallást", amihez tudniuk kéne a közreműködők, segítők nevét, és be kéne vinnie az összes számlát és bizonylatot."

Forrás: vastagbor.blog.hu

A Nemzeti Adó- és Vámhivatalban soha, semmilyen körülmények között nem merül fel, hogy politikai hovatartozás vagy politikai tevékenység szerepet játszana az ellenőrzésre történő kiválasztásban, ezért a NAV valamennyi munkatársa nevében a leghatározottabban visszautasítjuk ezt a rosszhiszemű feltételezést.

Forrás: privatkopo.hu

 

Villáminterjú a NAV vezetőjével

Ayuamarca: Tessék mondani, vizsgálják már, hogy az úgynevezett Békemenet mennyibe került, és a szervezőknek honnan volt rá pénzük?

NAV vezető: Természetesen nem!

Ayuamarca: Köszönöm az interjút.

Szólj hozzá!

Címkék: politika szánalmas

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr794285450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása