He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

A megromlott pénzrendszer

2011.10.29. 16:16 Ayuamarca

Kicsit hosszú beszélgetés, de megéri végighallgatni. Elég ijesztő dolgokról beszélnek benne.

13 komment

Címkék: gazdaság globalizmus

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr813338280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ayuamarca 2011.10.29. 19:22:19

Kár, hogy nem megy, én tegnap éjjel hallgattam végig. Hidegrázós.

Próbáljátok meg Internet Explorerben megnyitni, úgy esélyesebb.

@guma: Mellárnak nagyon igaza van. A politikusaink degenerált szarok. Amikor a fidesznek ilyen többsége lett, az első pár hónapban azt hittem, hogy elkezdik lefektetni valami hosszú távú szerkezeti átalakítás alapjait. Azt hittem, tényleg tudják merre akarnak menni. Most már tisztán látom, hogy kaotikus kapkodás, ész nélküli improvizáció folyik, és mindezt ráadásul hozzá nem értő kontraszelektált féleszűek csinálják, akiknek első a saját pénztárcájuk telirablása. Ez itt a vég kezdete, nincs tovább.

bandika gazdája 2011.10.29. 20:28:08

@Ayuamarca: Ja arról a beszélgetésről van szó! Azt sajnos én is hallottam!
Tegnap a Klub rádióban (én azt is hallgatom) a Bokros kb. ugyanezt mondta. Hozzátéve, hogy egy pénzügyminiszter annyira nem lehet hülye, hogy leminősítést jósol, mikor "ezer füllel" hallgatják!
Szerintem is annyi nekünk. Félelmetes. Nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy direkt csinálják, mert nem tudom elképzelni, hogy legyen egy ország ahol az élen ennyire balfaszok álljanak. Értem én, hogy a politikusok nem érthetnek mindenhez, dehát ki tiltja meg nekik, hogy megkérdezzenek egy hozzáértőt?!

bandika gazdája 2011.10.29. 20:30:00

@Ayuamarca: Ja, internet explorerben sem nyílik meg, nekem most csak az van míg jön a tesóm és helyreállítja a rendet!

Ayuamarca 2011.10.29. 20:44:42

@bandika gazdája: Ez egy Kossuth rádióban leadott - munkahelyen csak az jön be - több szereplős beszélgetés. Szó van benne a bankok elleni tüntetésekről, a pénzrendszer globális állapotáról, az egészségügy helyzetéről, a társadalom erkölcsi-etikai szintjéről, meg ami ezekből adódik.
Az egyik szakértő szerint a pénzügyi szektor olyan szinten elszabadult, hogy igazából ami útban van neki, az maga a termelés, a gazdaság, az ember. Egyszerűbb egy államcsődre manipulálni, és spekulánsként nagy lét szakítani, mint egy befektetést megcsinálni. Szerinte mindent a pénzpiac irányít, a kormányok már rég csak spekuláció áldozatai, tárgyai, és nem elkövetői. Aztán ami ebből a beszélgetés alatt kibomlik, az félelmetes.
Most rakják le egy új világrend alapjait, ami a hatalomgyakorlás és megosztás szintjén nem sokban fog különbözni a legsötétebb középkortól.

Ayuamarca 2011.10.29. 20:49:47

@Ayuamarca: bár ez utóbbit csak én tettem hozzá, a műsorban nem mondták ki. Közben a hiszti herceg rázendített, el kellett menjek.

bandika gazdája 2011.10.29. 21:59:53

@Ayuamarca: Ez ma egy másik beszélgetésben már háborúval is ki volt bővítve! Nagyon komolyan!
(Nem hisztis, biztos fáj a pocikája!)

bandika gazdája 2011.10.29. 22:00:42

@Ayuamarca: Szerinted ezt véletlenül adagolják?

bandika gazdája 2011.10.29. 22:12:30

@bandika gazdája: Ha nem háború, rabszolgaság. Szeretett miniszterelnökünk (is) nap mint nap elmondja, az eddigi világnak vége! (Mármint a "jó" világnak, ami nekem ugyan sose volt jó, de nekem már mindegy előbb utóbb úgyis megesz a fene. Csak titeket sajnállak fiatalokat.)
Itt mellettünk egy nagy lakótelep van. Az üzletek (kicsik és nagyok) komolyan üresek, nap mint nap egyedül vagyok ha tejért megyek, pedig automatában 160 ft. Egyszerűen nincs az embereknek kajára sem pénze így a hó vége felé! Ha lézeng is egykét vevő, maximum 2 kifkit vesz. Döbbenet!
Vigyázzatok a babára! Jó éjszakát!

Ayuamarca 2011.10.30. 22:55:49

@bandika gazdája: igen, valószínűleg hasfájós, meg néha nyűgös.

Egyébként én úgy látom a jövőt, hogy az országból két dolgot akarnak kihozni:
1 - nyugatiaknak hétvégi telek szép házakkal, turizmussal;
2 - az őslakosoknak rabszolgatelep összeszerelő üzemekben. És itt a több nyelven beszélő diplomás is rabszolga lesz; vagy úgy ugrál, ahogy a külföldi főnök fütyül, vagy repül, és nem kap munkát sehol.

Bár úgy néz ki, az 1. verziót elcseszik a cigányokkal, hacsak rá nem veszik őket valami folk műsorra, amit aztán a japánok vadul fényképeznek, mint magyar néptáncot...

Egyébként itt is mondja a fickó, hogy tartottak Magyarországon kiképzést amerikai rendvédelmi szerveknek zavargás és lázadás leverése témában... na vajon miért? Sejtik odafönn is, hogy mi jön. Rossz belegondolni.

Ayuamarca 2011.10.30. 23:02:11

@bandika gazdája: egyébként a "fickó" a Magyar Nemzeti Bank FB tagja, Varga István. Itt is ő beszél: goo.gl/iCtcW
süti beállítások módosítása