He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

TEREMTÉS...

2011.01.08. 19:40 guma

 

            Kezdetben teremté az Úr a Bitet és a Byte-ot. És teremté ezekből a Szó-t. És a Szó-ban két Byte volt, és nem létezett semmi más. És az Úr elválasztotta az Egyet a Nullától. És látá az Úr, hogy ez jó. És mondá az Úr: Legyen Adat. És így történt.

            És mondá az Úr: Foglalja el az Adat a megfelelő helyet. És megteremté az Úr a floppy diszkeket, a hard diszkeket és a kompakt diszkeket. És látá az Úr, hogy ez jó. És mondá az Úr: Legyen Számitógép, ahova a floppy diszkeket, hard diszkeket és kompakt diszkeket be lehet helyezni, és elnevezte Hardvernek. És látá az Úr, hogy ez jó.
            A Szoftver meg nem létezett akkor. De az Úr megteremtette a Programokat, nagyokat és kicsiket az ő fajtájuk szerint. És mondá az Úr: szaporodjatok és sokasodjatok, és töltsetek meg a Memóriát.

            És mondá az Úr: Teremtsünk Programozót, és alkosson a Programozó új Programokat, és irányítsa a Számítógépeket, a Programokat és az Adatokat.
           
            És megteremté az Úr a Programozót, és elhelyezte a Számítóközpontba. És megmutatta neki az Úr a Könyvtárszerkezetet, és mondá neki az Úr: Használhatsz minden Könyvtárat és Alkönyvtárat, de NE HASZNÁLD a Windows-t. És mondá az Úr: Nem jó a Programozónak egyedül. Álmot bocsátott rá, és kivette egyik oldalbordáját, és másik lényt teremtett belőle, aki felnéz a Programozóra, aki szereti azt, amit a Programozó csinál, és elnevezte az Úr ezt a lényt Felhasználónak.

            És ott volt a Programozó és a Felhasználó a csupasz DOS alatt, és látá az Úr, hogy jó. De Bill okosabb volt az Úr minden más teremtményénél. És Bill megkérdezte a Felhasznalót: Mondta-e az Úr, hogy ne futass egyetlen programot sem? És a Felhasználó válaszolt: Azt mondta az Úr, hogy használhatunk minden Programot, minden Adatot, de mondta, hogy soha se használjuk a Windowst, különben meghalunk. És mondá Bill a Felhasználónak: Hogyan beszelhetsz olyasmiről, amit még ki sem próbáltál? Abban a pillanatban, hogy a Windows-t futtatod, olyan leszel, mint az Úr. Képes leszel bármit létrehozni egy egyszerű egérkattintással!
               És a Felhasznaló látá, hogy a Windows gyümölcsei szebbek és könnyebb őket használni. És látá a Felhasználó, hogy minden tudás haszontalan, mert a Windows képes azokat helyettesíteni. És a Felhasználó installálta számítógépén a Windowst, és mondta a Programozónak, hogy ez jó. És a Programozó azonnal elkezdte keresni az új drivereket.
               És megkérdete őt az Úr: Mit keresel? És a Programozó válaszolt: Új drivereket keresek, mert nem találom őket a DOS-ban. És mondá az Úr: Ki mondta neked, hogy új driverekre van szükséged? Futtattad a Windowst? És a programozó válaszolt: Bill mondta nekünk! És mondá az Úr Billnek: Azért, amit tettél, gyűlölt leszel minden teremtmény előtt. És a Felhasználó boldogtalan lesz miattad. És örökké a Windowst kell árulnod. És mondá az Úr a Felhasználónak: Azért, amit tettél, csalódni fogsz a Windowsban, és az megeszi minden Erőforrásodat, és lassú programokat kell majd használnod, és örökkön örökké a Programozó segítségére fogsz szorulni. És mondá az Úr a Programozónak: Azért, mert hallgattál a Felhasználóra, soha sem leszel boldog. Programjaidban hemzsegni fognak a hibák, és ki kell javítanod őket, és újra ki kell javítanod őket az idők végezetéig.

               És az Úr kiűzte őket a Számítógépközpontból, az ajtót bezárta, és jelszóval levédte. GENERAL PROTECTION FAULT.

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr692570354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

guma 2011.01.09. 15:52:40

@Marcellusca: ilyen zene alá csak ezzel tudok belépni :))) DDDDDDDD

www.youtube.com/watch?v=kky7jqNq5RU&feature=related

Ma először "durva" majd később csak Vangelis ment (hiába vegyesen jönnek "dögivel") D

guma 2011.01.09. 16:01:53

Szép : Conv, Maci munkától se lát, se hall! :))

Arlequin elhavazva :))

Marci, Necc és a Mérnők tekereg :))

Donna igazoltan távol :))

Horizont mi sem vagyunk a helyzet magaslatán nem csábítjuk a kocsma töltelékeket! :)))
Ránk se... DDDDDDDD

Horizont 2011.01.09. 17:38:17

@guma:
Na én visszaérkeztem:DDDDD
Úgy látom ma se lesz szétrúgva a kocsma oldala:)))

guma 2011.01.09. 17:48:25

@Horizont: a 40-es férfiak meghatározása : megdemár korú... :))) DDDDDD

én is csak össze-visszajövök :)

szétröhögtem magam (pedig fiacskám is a csoport tagja), és belátom otthon kell helytállni - kivált hétvégén :)

a fiatalok, meg ... (emlékszel! :) DDDDDDDDD)

Donna (Cara)mba 2011.01.09. 18:27:21

Most még csak sziasztok! Majd elolvasom a posztot később! A gyerekek elmentek:(

A székelyeset még pénteken olvastam el, de szétröhögtem magam, alig bírtam megfőzni, meg nagyon pocsékul voltam. Tegnap meg a termálvíz sokat segített:)

Na meg a gyerekek puszta jelenléte még az influenciát is elűzi:(

Kartal (rezervált) 2011.01.09. 21:23:21

affene! itt mindenki admin? én is akarok ilyet, és szétoffolom a blogot xDDD

Donna (Cara)mba 2011.01.09. 21:31:53

@Kartal (fekete mellényben): Kapsz admint és szét is offolhacc mindent:)))

Hogy közben a kezedre csapunk? Hát, ilyen a játék;DDDDDDDDDD

Máris megy az adminos meghívó!
süti beállítások módosítása